Start > Visuelltelegram

Visuell Telegram

Vi syns och hörs för det mesta!

Vill du veta mer om våra projekt och intressanta artiklar från den digitala världen, då har du hamnat rätt!

Nya segment från Google förbättrar riktning av annonseringar och kampanjer

12 november 2019


Google har presenterat två nya segment åt sina annonsörer, Affinity Audiences och Seasonal Event Segment For In-market Audiences. Segmenten har tagits fram som en följd av högre krav från användare som önskar en personligt anpassad upplevelse i större utsträckning.

Segmenten inbegriper förbättring av både annonsering och kampanjer via sökmotorn. Affinity Audiences omfattas av personer med ett specifikt intresseområde, baserat på intressen och livsstil.

Affinity Audiences gör det möjligt för annonsören att rikta in sina kampanjer mer selektivt på målgruppen för ett mer framgångsrikt resultat.

Seasonal Event Segments For In-Market Audiences omfattar event som Black Friday och julafton där segmentet hjälper annonserna att fokusera på den målgrupp som aktivt letar efter produkter relaterade till eventet.

Genom att implementera segmenten omgående blir det lättare för annonsörerna att anpassa segmenten efter den egna verksamheten, och därmed få större avkastning. Dessa två segment är därmed de hetaste på marknaden idag.