Start > Visuelltelegram

Visuell Telegram

Vi syns och hörs för det mesta!

Vill du veta mer om våra projekt och intressanta artiklar från den digitala världen, då har du hamnat rätt!

Konvertering skapar fler affärer - vi ser till att du lyckas

26 juni 2016



En ökad konvertering är resultatet av många insatser. Det handlar om rätt trafik, snabb sajt, bra navigering, bra landningssidor och att sajten är anpassad för att vara optimal i alla typer av visningsenheter och webbläsare.

Konvertering handlar om att få dina besökare att göra det du vill att de ska göra på din webbplats eller landningssida. Till exempel ladda ner information, anmäla sig till ditt nyhetsbrev, boka möte, genomföra ett köp eller lämna sina kontaktuppgifter för att bli kontaktad. Oavsett hur bra din nuvarande konverteringsgrad är, så kan den alltid bli bättre. Ju fler kunder du kan locka till ditt önskade mål, desto bättre blir din lönsamhet. Se därför till att arbeta löpande med ditt konverteringsarbete.

Förbättra din konvertering
Arbetet med att förbättra din konvertering är mycket lönsamt. Våra kunder räknar hem vad de lägger på att att förbättra sin konvertering, flera gånger om. Genom att arbeta med A/B tester, analysverktyg som Google Analytics och andra kompletterande verktyg, tar vi reda på vilken design, text och funktionalitet som får besökarna på din webbplats att utföra önskvärda aktiviteter.

En första kontakt 
Är du intresserad av att veta mer om vad konvertering och konverteringsstrategi kan betyda för ditt företag?  Kontakta oss på 0340-653770