Start > Visuelltelegram

Visuell Telegram

Vi syns och hörs för det mesta!

Vill du veta mer om våra projekt och intressanta artiklar från den digitala världen, då har du hamnat rätt!

Kafé Vanilj blir responsiv med en blogg!

21 oktober 2015

Idag publicerar vi Kafé Vanilj:s nya responsiva hemsida. 
Responsiv design

Den har ett enkelt CMS (administrationsverktyg) som vi har utvecklat och där kan man byta bilder i bildspelen, läggar till menyn i griffeltavlan samt lägga till lunchmenyer. 

CSM (Administrera webbsidan enkelt)

Med en blogg kan kaféet presentera olika aktiviteter och evenemang men även lägga upp bilder på smarriga maträtter och bakverk. Bloggen genererar även trafik till webbsidan som är en viktigt för att bli synlig på Google.


Robert och Visuell Kommunikation har hjälp oss med vår hemsida redan från år 2010. Vi tycker att det fungerat bra och Robert har hela tiden följt utvecklingen i vad som krävs för att synas på internet. Våra hemsidor är enkla och tydliga och redan med den första hemsidan kunde vi enkelt uppdatera bilder och aktiviteter själva. År 2015 ville vi ha en snygg hemsida som står ut i mängden från alla andra, och fick precis vad vi önskade oss. Vår nya sida är modern och mobilanpassad och det blir nu mycket enklare för våra kunder att se på sidan i sina smartphones. Robert har även producerat två korta videofilmer som ligger på hemsidan och som visar hur vi bakar och lagar i vårt kök, något som uppskattas av våra kunder. Även denna hemsida är enkel att uppdatera både med bilder och texter till vår meny och det utan speciell datorerfarenhet.  Nu hoppas vi att vi blir mer synliga på nätet och Robert jobbar vidare med det!

Annika Ekström
Kafé Vanilj